It Bûtlân 9
8621 DV Heeg
T 0515 44 44 28
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

ElektroSloep 600 - lithium ion - 4 kW onderhoudsvrije elektromotor

nieuw ElektroSloep 600: jarenlang zorgeloos elektrisch varen

Altijd kunnen vertrouwen op je accupakket, meer dan tien uur op een dag varen en binnen vier uur weer een volle accu. Dat kan met de nieuwe ElektroSloep 600, met een Lithium Ion accupakket. Accu’s vervangen is niet meer nodig: de levensverwachting van deze nieuwe generatie batterijen is dertig jaar. De nieuwste Kräutler asynchrone stuurbare podmotor zorgt voor de elektrische voortstuwing. Ook deze is volledig onderhoudsvrij.

Het ontwerp
De sloep, ontworpen door Visser Yachtdesign, is gebouwd in staal. Een doordacht ontwerp waarin veertig procent op gewicht is bespaard met vergelijkbare sloepen. De nieuwe bouwwijze maakt de boot honderden kilo's lichter, zonder dat aan sterkte van de romp is ingeboet. Daarnaast is staal duurzaam in twee aspecten: het heeft een zeer lange levensduur en nu al wordt 95 procent van het staal gerecycled. Overigens zijn ook de Lithium Ion accu's volledig recyclebaar.

Heerlijk varen
Niet alleen het gewicht van de sloep is lager dan anders, ook het accupakket weegt slechts een derde van een vergelijkbaar lood-accupakket. In combinatie met de steilsteven-rompvorm, die extra rank is gehouden, zorgt dit voor een hoge rompsnelheid zonder onnodig energieverlies.

Rustig genieten
De ElektroSloep 600 is zowel voor particulier als verhuurbedrijf een rustgevende keuze. Wie daarbij kiest voor het ‘Rustig genieten-pakket’ krijgt winterstalling, preventief onderhoud en een anti-diefstalsysteem. Ook worden de accu- en motorgegevens met dit pakket op afstand gemonitord.
Met een verkoopprijs rond de 30.000 euro is deze ElektroSloep zeer concurrerend in haar segment. De sloep is tijdens de Hiswa te bezichtigen op het Paviljoen Elektrisch Varen.

Specificaties
Lengte o.a. 5.80 meter
Breedte 2.10 meter  
Doorvaarthoogte 80 cm
Diepgang 60 cm 
Motorisering: 4 kW asynchrone podmotor
Accupakket: 10 kW Lithium Ion (LiFeYPO4)
Interieur naar wens in te richten
Milieubewust coating systeem

ElektroSloep 600 | lithium ion | 4 kW onderhoudsvrije elektromotor